Anti-gravity yoga

“Ervaar het unieke gevoel van gewichtloosheid, vrijheid, ruimte en lengte in je hele lichaam. Leer om los te laten en laat de zwaartekracht zijn werk doen tijdens omgekeerde houdingen.”

Info:
kosten: €25,00
Locatie: Brusselsestraat 74A

Data:
zaterdag 24 feb 11.00 – 12.30
zaterdag 17 mrt  11.00 – 12.30
zaterdag 07 apr 11.00 – 12.30
zaterdag 26 mei 11.00 – 12.30
zaterdag 16 jun 11.00 – 12.30

Anti-gravity yoga wordt ook wel Aerial yoga genoemd en komt uit New York. Anti-gravity yoga is een fusion van yoga, pilates, fitness, stretching en core training. Deze yoga oefeningen worden uitgevoerd met behulp van doeken (silk hammock). De doeken ondersteunen je lichaam, halen de compressie uit je wervelkolom en halen spanning uit je nek en schouders. Hierdoor ontspannen de omliggende spieren zich en voel je je fitter. Ideaal voor mensen met rugklachten. Ook word je er blij van door het vrijkomen van gelukshormonen in de inversies (omgekeerd in de hangmat).

Anti-gravity yoga is voor iedereen. Je hoeft zelfs nog geen yoga ervaring te hebben en je hoeft ook niet lenig te zijn. Doordat het echt een nieuwe vorm van yoga is, is het zeer geschikt voor beginnende en (ver)gevorderde yogi’s. De lessen worden alleen afgeraden voor mensen met hoge bloeddruk, hartproblemen of zwangeren.

Let op: Het aantal plaatsen voor deze workshops is beperkt, dus vooraf inschrijven voor deze workshops is noodzakelijk. Inschrijven kan bij onze frontdesk of via constance@macmaastricht.nl

Kleding voorschrift: Gelieve geen juwelen te dragen en geen make-up i.v.m. de doeken!  Doe een t-shirt met lange mouwen aan.

Hier zie je een inversie