5 redenen waarom personal training écht iets voor jou is!

5 redenen waarom personal training écht iets voor jou is!

Personal training is één van de meest effectieve manieren om af te vallen en fitter te worden. Waarom een personal trainer ook iets voor jou is? We geven je vijf redenen!

1. Een personal trainer zorgt voor maximaal resultaat
De één is dol op groepslessen, terwijl een ander het juist heerlijk vindt om in de fitnesszaal allerlei oefeningen te doen. Misschien vind jij het lastiger om te trainen in een groep of juist helemaal alleen. Want je wil misschien geen pottenkijkers tijdens je training? Of in je eentje weet je niet hoe te beginnen? En met welke oefeningen bereik je het optimale resultaat? Een personal trainer van mac beschikt over de juiste diploma’s en stelt een sessie samen die precies op jouw doelstellingen aansluit. Met de persoonlijke aandacht en de juiste oefeningen haal je het maximale resultaat uit je training. Een personal trainer leert je ook hoe je effectief traint en met de juiste technieken. Dat laatste is erg belangrijk!

2. Een personal trainer is de stok achter de deur
Je wilt wel afvallen. Je wilt absoluut fitter worden. Maar toch, iets houdt je tegen. Je hebt te weinig tijd. Of stiekem geen zin. Een personal trainer is dan een mooie stok achter de deur. Met een personal coach train je wanneer het jou uitkomt: vroeg in de ochtend of juist ergens aan het einde van de dag, en alles daar tussenin. Bovendien weet een personal trainer je altijd te motiveren, zodat je met een prettig en voldaan gevoel weer huiswaarts gaat.

3. Een personal trainer helpt je je grenzen opzoeken
Ongetwijfeld kan je je er iets bij voorstellen. Je begint tijdens een oefening langzaam moe te worden en denkt: ‘Het is mooi geweest’. Vergeet het maar dat je dit gedurende een sessie met je personal coach kunt doen! Ongetwijfeld zal die je pushen en motiveren om net dat stapje extra te zetten. Juist door je te dwingen om je grenzen op te zoeken bereik je een maximaal trainingsresultaat.

4. Een personal trainer bedenkt uitdagende trainingen
Personal trainers vinden het heerlijk om nieuwe trainingen te bedenken. Dat is goed nieuws voor jou! Niets is namelijk zo saai en ineffectief als telkens dezelfde trainingsopbouw volgen. Door met verschillende oefeningen je trainingen af te wisselen, stimuleer je je lichaam telkens op een andere wijze. Zo bereik je meer resultaat. Bovendien bereik je het optimale belastingniveau voor je spieren makkelijker met een motivator.

5. Een personal trainer laat je veilig trainen
Een verkeerde beweging tijdens een oefening is zo aangeleerd. Verkeerd trainen kan vervelende blessures veroorzaken. Een personal trainer let altijd op je houding en weet precies wat jouw lichaam allemaal aan kan. Zo train je op een veilige manier en zonder pijn.

Wil je ook trainen onder begeleiding van een personal trainer van mac? We geven je graag meer informatie over de mogelijkheden. Personal training is bovendien te combineren met voedingsadvies op maat. Neem dan contact met ons op via info@macmaastricht.nl of 043 325 81 79. Direct langskomen kan natuurlijk ook!