Achttien kilo afvallen: Ela bewijst dat het kan!

Achttien kilo afvallen: Ela bewijst dat het kan!

Achttien schijven van elk een kilogram. Op elkaar gestapeld ziet het er behoorlijk indrukwekkend uit. Achttien, het is precies het aantal kilo’s dat Ela (37) verloor dankzij haar deelname aan het Fit & Fatloss Program en verschillende Personal Training sessies bij mac. “Ik ben best tevreden over het eindresultaat”, reageert Ela, nadat ze een blik heeft geworpen op de stapel. “Een aantal jaren geleden had ik hetzelfde gewicht als dat ik nu terug heb gekregen. Dat maakt het lastig om écht trots te zijn op, want ik wist hoe het ooit was.”

Hoe dan ook: zoveel afvallen is een prestatie van jewelste. Nooit eerder lukte het een deelnemer aan het Fit & Fatloss Program om (procentueel gezien) zoveel als Ela af te vallen. “Hoe ik het voor elkaar heb gekregen? Geen idee. Ik denk dat mijn vermogen om me helemaal erop te focussen enorm heeft geholpen. Mijn voornaamste doel was gezonder leven, me beter voelen, meer spiermassa te ontwikkelen en geen blessures meer krijgen tijdens het sporten. In het verleden deed ik veel aan yoga, waarbij ik helaas ooit een vervelende blessure opliep. Dat was het moment waarop ik voor mezelf moest bedenken op welke manier ik een gezonder lichaam kon krijgen. De oplossing bleek het Fit & Fatloss Program en Personal Training te zijn.”

Graag in de gym
Niet alleen raakte Ela een hoop overtollig vet kwijt, ze won tegelijkertijd flink aan spierkracht. “Zo’n twee, drie kilo heb ik aan spieren erbij gekregen”, vertelt ze. “Dat is best veel. Nu is het zaak om in vorm te blijven. Dat gaat me lukken. Er is namelijk een groot verschil met het verleden: tegenwoordig kom ik graag naar de gym. Vijf jaar geleden zou ik nooit overwegen om überhaupt naar spinning of een andere cardio-les te gaan. Dat is veranderd. Of ik nu tevreden ben met mezelf? Ik denk het. Het is okay. Ik heb nu geen nieuwe doelen gesteld. Ik ben vooral benieuwd hoe het gaat als ik niet meer zo enorm gefocust ben op een dieet. Waarschijnlijk ben ik meer relaxed.”

Wil je ook werken aan een gezonder lichaam? Maar weet je niet precies hoe? Kom dan bij ons langs en samen met jou stellen we het meest passende programma voor je samen!