Belangrijke aanscherpingen van onze huisregels

Belangrijke aanscherpingen van onze huisregels

Om het sporten bij mac voor iedereen zo prettig mogelijk te houden, hanteren we verschillende huisregels. Nadat we klachten ontvingen dat niet iedereen zich hieraan houdt, willen we een aantal punten nogmaals aanstippen. Een belangrijke aanscherping is het toegangsbeleid tot onze groepslessen. Vanaf nu gaan we echt strikt de regel hanteren dat je niet meer aan een les kunt meedoen als deze daadwerkelijk is begonnen.

Tot op heden zagen we soms door de vingers dat je alsnog kon aansluiten, ook al was de instructeur reeds gestart. Maar een laatkomer leidt zowel de deelnemers als de instructeur enorm af. Daarom geldt nu: de les is begonnen, dan kan je echt niet meer meedoen!

nieuws

Schone schoenen en handdoek
Nu het herfst is en het weer slechter wordt, is het des te belangrijker dat je in onze fitness- en groepsleszaal schone binnensportschoenen draagt. Te vaak sporten leden met vuile sportschoenen. Dit zorgt voor een vieze en natte zaal. Daarom aan iedereen het nadrukkelijke verzoek om altijd de buitenschoenen te wisselen zodra je onze sportfaciliteiten betreedt. Bovendien is het goed om opnieuw onder de aandacht te brengen dat je bij het sporten altijd een handdoek bij je moet hebben. Als je die bent vergeten, dan is er aan de balie een wegwerphanddoek aan te schaffen voor 1 euro. Dit geld komt ten goede aan Stichting De Gouwe!

Niet bellen in de sportzaal
Steeds vaker zien we leden die bellen in onze fitnessruimte. Er zijn zelfs mensen die al rennend op de loopband hele gesprekken aan de telefoon voeren. Dat is niet alleen gevaarlijk, maar ook zeer storend voor anderen. Bellen in onze sportzaal is niet toegestaan. Wil je bellen, ga dan even naar de hal of – nog beter – de kleedkamer.