Binnen sporten bij mac SportsClub mag weer! Dit moet je even weten!

Binnen sporten bij mac SportsClub mag weer! Dit moet je even weten!

Eindelijk is het dan zover! Vanaf woensdag 19 mei is het weer toegestaan om binnen te sporten! Natuurlijk openen ook wij dan onze deuren. Om het binnensporten zo veilig en soepel mogelijk te laten verlopen, zijn er enkele zaken waar je rekening mee moet houden.

Sporten in de fitnesszaal
In onze fitnesszaal zijn elk uur maximaal 15 leden welkom. Net als voor de buitengym werken we met tijdslots. Een tijdslot duurt 50 minuten en start van maandag tot en met zondag telkens op het hele uur. Een reservering voor een tijdslot – in via de app of site te boeken onder de noemer ‘Fitness’ – is verplicht! Het is mogelijk om elke dag een tijdslot te reserveren. Heb je een reservering, kom dan op zijn vroegst VIJF minuten voor aanvang bij mac SportsClub naar binnen. Zo heeft de vertrekkende groep alle ruimte om het pand te verlaten.

Athletic groepslessen
Binnen zijn groepslessen nog niet toegestaan. Wel mogen instructeurs indoor lesgeven aan maximaal twee mensen tegelijkertijd. Het is ook toegestaan om – onder strikte voorwaarden – meerdere tweetallen tegelijkertijd instructies te geven. In onze groepsleszaal creëren we de mogelijkheid om op deze manier les te geven. Daarnaast geven we in de tenten aan de achterzijde van mac SportsClub enkele groepslessen. Check het rooster voor alle mogelijkheden en de aanvangstijdstippen. De groepslessen zijn alleen voor leden die Athletic-lessen in hun abonnement hebben.

Yoga groepslessen
Ook yoga groepslessen zijn binnen nog niet toegestaan. Buiten gaan we wel enkele yogalessen geven. Deze vinden plaats op het schoolplein van de nabijgelegen basisschool. Bovendien blijven we yogalessen online aanbieden.

Virtuele lessen
In het rooster vind je virtuele lessen, zoals Bodypump Virtual en GRIT Virtual. Je doet deze trainingen vanaf een groot scherm in de groepsleszaal. Er is dus géén mac-instructeur lijfelijk aanwezig. De aanvangstijden en de mogelijkheid om te boeken, vind je in de app en op de site.

Personal trainingen
Goed en slecht nieuws over de personal trainingen. Zaterdag aanstaande is de laatste dag dat deze sessies worden gegeven. Maar gelukkig: helemaal verdwijnen gaan de personal trainingen niet! Binnenkort is het mogelijk om dit type trainingen opnieuw te doen, weliswaar tegen een kleine meerprijs op je abonnement. Houd vooral onze communicatiekanalen hierover in de gaten.

Voorlopige openingstijden
We zijn geopend van maandag tot en met donderdag van 8 uur tot 22 uur, op vrijdag van 8 uur tot 21 uur en in het weekend van 9 uur tot 15 uur.

Kleedkamers en sauna
De kleedkamers en saunas blijven gesloten. Kleed je thuis dus alvast om!

Een slotje moet
Je (waardevolle) spullen laat je achter in één van onze kluisjes. Je vindt deze kluisjes tegenover de balie. Voor het afsluiten van een kluisje gebruik je een slotje. Dat kan je zelf meenemen of kopen aan onze balie. Het is niet toegestaan tassen, jassen enzovoort mee de fitness.

Lockdown-abonnementen
De lockdown-abonnementen waren speciale, tijdelijke abonnementen. We stoppen met het aanbieden van deze abonnementsvorm. Vanaf nu bieden we weer de reguliere en studentenabonnementen aan. Op korte termijn nemen we met alle leden met een lockdown-abonnement contact op. Samen kunnen we de opties voor een regulier of studentenabonnement bespreken.