Bodybalance vanaf nu voor Athletic en Yoga leden!

Bodybalance vanaf nu voor Athletic en Yoga leden!

Mooi nieuws voor alle liefhebbers van Bodybalance! Per direct is deze les ook toegankelijk voor leden met een mac SportsClub Athletic membership! Natuurlijk blijft Bodybalance ook in het abonnement voor onze Body & Mind studio. Weet je (nog) niet wat deze Les Mills groepsles precies inhoudt én waarom die zo goed voor je is? We gaan daar graag dieper op in!

Tijdens Bodybalance combineer je bewegingen uit yoga, Tai Chi en Pilates. Je hoeft niet bang te zijn dat het voor jou allemaal te ingewikkeld is. Het tegendeel is juist waar. De uiteenlopende poses en stretches zijn eenvoudig en veilig. Ze hebben als doel om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Een belangrijk onderdeel van de les is ook het leren controleren van je ademhaling. De laatste tien minuten van Bodybalance zijn altijd gereserveerd voor meditatie.

Voordelen
Geregeld meedoen aan Bodybalance heeft allerlei voordelen. Allereerst verbeter je tijdens de les de flexibiliteit van je gewrichten. Ook versterken de oefeningen je core en bovendien verbrand je er de nodige calorieën mee. Vanzelfsprekend – gezien de nauwe banden met yoga – brengt Bodybalance een gevoel van rust en kalmte. Daardoor vermindert je stressniveau en neemt je concentratie juist toe.

Prima kennismaking
Bodybalance is echt voor iedereen: jong en oud, man of vrouw! Als je nog nooit eerder aan yoga hebt gedaan, dan is Bodybalance een prima, eerste kennismaking. Ook voor gevorderde yoga-beoefenaars is Bodybalance is altijd uitdagend en leuk! Zoals als de andere lessen van Les Mills wisselt Bodybalance elke drie maanden van choreografie en muziek. Je hebt dus genoeg tijd om een les helemaal onder de knie te krijgen.

Aanvangstijden
Check onze site voor de precieze aanvangstijden van Bodybalance.