Compensatie abonnementen mac SportsClub en mac Yoga

Compensatie abonnementen mac SportsClub en mac Yoga

Het zijn ongewone tijden. Helaas kan je momenteel geen gebruikmaken van je abonnement bij mac SportsClub en/of mac Yoga. Met de online lessen (zie verderop in deze nieuwsbrief) proberen we het ongemak enigszins te verzachten, maar we begrijpen dat je het liefst bij ons sport en aan yoga doet.

Ook voor mac is het een ingewikkelde tijd. We zijn blij met de hartverwarmende berichten die we geregeld via email en sociale media van jullie ontvangen. Dank daarvoor! Daarnaast krijgen we geregeld vragen over wat er gebeurt met de abonnementsgelden, nu mac noodgedwongen gesloten is. Ter compensatie bieden we elk lid één van de volgende opties:

1. Een upgrade van je huidige abonnement tot een All-Inclusive Combi abonnement voor de duur van twee maanden. Dat houdt in onbeperkt toegang tot onze Yoga, Athletic lessen en Gym Onbeperkt, inclusief het gebruik van de sauna.

2. Een gratis 10 rittenkaart, die een jaar geldig is en toegang geeft tot alle sport- en yogafaciliteiten/lessen. Je kan de kaart zelf houden of iemand cadeau doen.

3. Eén persoonlijke trainingssessie (PT) met een van onze instructeurs (45 minuten).

4. Eén persoonlijk voedingsadviesgesprek (inclusief uitgebreide bodyscan)

5. Bartegoed ter waarde van 75 procent van het abonnementsgeld dat je over één maand betaalt/hebt betaald.

6. Een eenmalige korting op deelname aan het Fit & Fatloss programma (duur is acht weken), ter waarde van het abonnementsgeld dat je over één maand betaalt/hebt betaald.

7. Je ziet af van een compensatie en steunt daarmee mac!

Heb je een keuze gemaakt? Stuur dan een email met jouw keuze naar info@macmaastricht.nl. Vermeld daarbij duidelijk je naam en je lidmaatschapsnummer (te vinden rechtsboven op je membership card). Stuur je email uiterlijk 15 mei naar ons toe. Als je niets laat weten, dan gaan we ervan uit dat je voor optie 7 kiest. Een belangrijke voorwaarde om een compensatie te krijgen is dat je gedurende de coronacrisis blijft voldoen aan je betaalverplichtingen richting mac of dat je al hebt betaald (bijvoorbeeld bij een Student Deal). Dus leden die hun abonnementsgeld storneren of geen betalingen aan mac meer verrichten, komen niet in aanmerking voor een compensatie.