De activatie-mails zijn naar alle leden gemaild (Check eventueel je spambox)!

De activatie-mails zijn naar alle leden gemaild (Check eventueel je spambox)!

Als het goed is, heb je de uitnodiging voor de online omgeving van mac SportsClub ontvangen. Het is heel belangrijk dat je je registreert, want alleen dan kan je je aanmelden voor onze lessen of een tijdvlak om in onze (tijdelijke buiten)fitness te sporten! Vooraf aanmelden voor elk bezoek aan mac is door de coronacrisis verplicht! Heb je niets ontvangen, email dan naar info@macmaastricht.nl!

Als het goed is, heb je de uitnodiging voor de online omgeving van mac SportsClub ontvangen. Het is heel belangrijk dat je je registreert, want alleen dan kan je je aanmelden voor onze lessen of een tijdvlak om in onze (tijdelijke buiten)fitness te sporten! Vooraf aanmelden voor elk bezoek aan mac is door de coronacrisis verplicht!

1. Gebruik voor de registratie bij voorkeur een computer, want dat werkt eenvoudiger. Je start de registratie met een klik op de bovenste link in de email. Let op, kies echt eerst de bovenste link! Vervolgens kom je terecht op de startpagina (foto). Je ziet in de bovenste balk je emailadres en kies vervolgens zelf een wachtwoord (in te vullen in blok twee en drie). Klik op ‘Account aanmaken’.

2. Je komt op een volgende pagina. Kies ‘Geslacht’ en je ‘Geboortedatum’, en klik op de blauwe balk.

3. Na de voltooiing van de registratie kom je op je persoonlijke pagina. Ook deze is in het Nederlands, maar je kan desgewenst de taal veranderen. Dat doe je door rechtsboven op je profiel te klikken, vervolgens op ‘Accountinstellingen’, dan op ‘Taal en locatie’ en tot slot ‘Taal’.

4. Zodra je jezelf hebt geregistreerd, is het mogelijk om de app en je persoonlijke omgeving in de mac website te gebruiken. Zorg dat je eerst je account activeert om daarna in te loggen in de app of op de website (rechtsboven klik op ‘inloggen’).

Na het activeren van je account kan je in onze online omgeving, onder andere dus om een reservering te doen. Binnenkort zetten we meer toepassingen in deze omgeving.