De voordelen van yoga in de buitenlucht

De voordelen van yoga in de buitenlucht

Ongetwijfeld weet je dat mac Yoga weer open is. Letterlijk, want ook onze yogalessen zijn momenteel in de buitenlucht. Meedoen aan een Hatha Yoga of Poweryoga, terwijl de zon opkomt of juist ondergaat, is in één woord ‘heerlijk’. Heb je nog niet de toegevoegde waarde van mac Yoga Open Air ervaren? Dit zijn redenen waarom je het zeker moet proberen!

De vogels die fluiten, een lekker briesje door je haren en het zonnetje dat je verwarmt. Als dat je geen extra energie geeft, dan weten wij het ook niet meer! Bovendien – zo wijzen uiteenlopende onderzoeken uit – helpt in de natuur zijn bij het verminderen van stress. Als de zon doorkomt, dan grijp je ook nog eens extra vitamine D. Zelfs als je met het verkeerde been uit bed bent gestapt, krijgt je humeur een flinke boost door yoga in de frisse lucht.

Helderder
mac Yoga verzorgt buiten verschillende lessen: geregeld op het terras van de Cellebroederskapel, soms in het Maastrichtse stadspark. Je kunt gerust zeggen dat beide locaties een lust voor het oog zijn. De bomen, het gras, de wolken in de lucht en het geluid dat de natuur voortbrengt, ze maken je geest helderder. Zodra je je volledig op je gemak voelt, nemen je zorgen af en ervaar je de yogales nog prettiger!

Doe mee!
Heb je zin gekregen om mee te doen aan een yogales bij mac? Check ons rooster en schrijf je gelijk in voor de aankomende les!