De grootste ergernissen van mannen in de sportschool

De grootste ergernissen van mannen in de sportschool

International Men’s Day Deal

In de aanloop naar Internationale Mannendag op 19 november zetten we de vijf grootste ergernissen van mannen in de sportschool op een rij. Bekijk hier alvast de mannendeal.

 

Nummer 1: De Rotzooimaker

Waar is toch dat gewicht van twintig kilo? En die van tien? Zo irritant dat je altijd de halve gym door moet banjeren om alle gewichten bijeen te zoeken. Waarom legt niet iedereen zijn gebruikte spullen keurig terug waar ze horen? Soms struikel je letterlijk over de rondzwervenden attributen. Goh, wat kunnen sommige mannen maken toch een rommel maken.

 

Nummer 2: De Betweter

Je kent ze wel. Het maakt niet uit welke oefening je doet, of je hoort achter je: ‘Ik doe het altijd zó!’ of ‘Je kunt het beter op deze manier doen!’. Staat er weer zo één die het beter weet. Enorm bedankt voor je feedback. Maar ik doe het liever op mijn manier!

 

Nummer 3: De Uitslover

Eindelijk, eindelijk is het je gelukt! Met veel moeite heb je in het krachthonk 80 kilo weten weg te drukken. Terecht straal je van trots. Maar je bent nog niet weggelopen, of die uitslover na je drukt zonder probleem ‘even’ 100 kilo weg. Zijn/haar cynische knipoogje helpt ook al niet…

 

Nummer 4: De Kreuner

Weet je waarom de muziek in een sportschool vaak best hard staat? Dan hoor je ze tenminste niet. De mensen die bij elke beweging of oefening een geluid maken. De één nog harder dan de ander. ‘Uhhh’ of ‘Ahhhhh’. Keer op keer. Voor hen een kleine tip: allerlei geluiden maken tijdens het sporten hoeft niet per se.

 

Nummer 5: De Handdoeklegger

Je hebt al eens om je heen gekeken. Niemand te bekennen. Waar is hij? Je wilt al minutenlang gebruikmaken van de legpress, maar het handdoekje op het apparaat geeft aan dat iemand anders eerst wil. Ooit. Nee mensen, het is niet nodig om met een handdoek de apparaten voor langere tijd te reserveren! Je komt écht aan de beurt hoor!