Fit & Fatloss

FIT & FATLOSS (8 weken)

Een strak en gezond lichaam. Ongetwijfeld wil jij dat ook! Maar vind je afvallen en fitter worden lastig? Dan biedt het succesvolle Fit & Fatloss Program van mac SportsClub je de hulp. In amper acht weken tijd bereik je – onder begeleiding van onze gewichtsconsulent – jouw persoonlijke doelen. Tijdens het Program train je minimaal driemaal per week (vaker mag natuurlijk ook) in kleine groepen, en werk je – geheel op jouw niveau – aan een fitter en sterker lichaam. Het is tevens ook mogelijk om gedurende deze periode 1 op 1 te trainen

Naast de intensieve trainingen is een gezond(er) voedingspatroon nodig om optimaal resultaat te bereiken. Daarom stellen we een voedingsschema samen, dat volledig op jouw situatie is afgestemd. Je caloriebehoefte wordt bepaald en afgestemd op jouw unieke ruststofwisseling, die we uiteraard meten. Ook meten we de lichaamssamenstelling zoals spiermassa, vetpercentage en BMI.

fit fat loss

Aanmelden
Wil je ook deelnemen aan het Fit & Fatloss Program van mac SportsClub? Kom dan langs, bel naar 043 – 325 81 79 of stuur een email naar info@macmaastricht.nl.

Programma

  • Verplicht min. 3 trainingen per week
  • Coaching in de fitness
  • Metingen van gewicht, vetpercentage en spiermassa (wekelijks)
  • Voedingsconsult min. 30 minuten (wekelijks)
  • Optioneel met iedere week 1 Personal Training*

.
Trainingen
Tijdstippen en soort trainingen in overleg.

Kosten:

€ 379,00

€ 799,00 (met Personal training 1 op 1)*
.

OOK VOOR EEN PERSONAL TRAINER KOM JE NAAR mac!