Neem een abo: wekelijks personal training én vrij trainen in de mac mini-gym!

Neem een abo: wekelijks personal training én vrij trainen in de mac mini-gym!

Sporten tijdens de lockdown? Dat kan met mac SportsClub! Voor slechts € 49,50 per vier weken krijg je in de buitenlucht wekelijks personal training (45 minuten, maximaal twee deelnemers per sessie), en kan je meermalen per week gebruikmaken van onze mini-gym in een speciale tent en/of individueel spinnen én doe je onbeperkt mee aan al onze online trainingen (Athletic & yoga). Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Als mac SportsClub tijdens de maand de deuren mag heropenen, dan krijg je tot het einde van je abonnementsperiode automatisch toegang tot onze gymfaciliteiten.

Net als vorige zomer hebben we rondom ons pand aan de Brusselsestraat 74A een prachtige buitengym gemaakt, met een loopband, een squat rek, een bench press, een back extension bank, een biceps curl halterbank, een roeiapparaat en een fiets. Natuurlijk zijn onze zware schijven en het dumbell rek ook naar buiten verhuisd. mac Open Air is dé perfecte plek voor (zware) krachttraining!

In de naastgelegen tent staan bovendien bokszakken, en er zijn steps en de Les Mills barbell sets. Daarmee kan je perfect je eigen Bodypump of GRIT training doen, bijvoorbeeld met een opgenomen les in onze community. Je boekt een plekje in het reserveringssysteem door te klikken op ‘Train in the tent’. Per tijdslot zijn maximaal vier leden toegestaan. Je bereikt deze plek door het steegje ter hoogte van Brusselsestraat 58 in te lopen.

Yogatuin en Spinning
Daarnaast kan je voor een individuele trainingssessie terecht in de tuin van de yogastudio. Hier zijn barbells en gewichten aanwezig. Een plek is te boeken onder de header ‘Train in yoga garden’ in het reserveringssysteem. De locatie is Brusselsestraat 56. Ook houden we weer Spinning-sessies onder leiding van een instructeur. Er kunnen maximaal vier leden per sessie meedoen. De aanvangstijden vind je in de app of de reserveringssite.

Personal training
Natuurlijk blijft het mogelijk om wekelijks een personal training te doen onder leiding van Angela, Ted, Navanjo of Shanice. Je kan kiezen uit Strength & Cardio of HIT Box-Kick. De sessies zijn in één van de twee tenten, met maximaal één ander lid. Het boeken van een sessie kan je via de app of de website helemaal zelf doen, vanaf exact een week voordat de training start.

Online lessen
We gaan uiteraard door met onze online lessen. Wil je niet de deur uit, maar toch lekker zweten? Doe dan mee aan een online BBB, Bodytraining, HIT of Bodypump. Ook onze yogalessen, zoals Easy Flow, Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, Pilates en Yin Yoga, zijn nog steeds online.

Als je van dit unieke aanbod gebruik wil maken, stuur een email naar info@macmaastricht.nl. Vermeld daarbij duidelijk je naam en telefoonnummer. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om je wensen te bespreken en direct een eerste afspraak in te plannen.