Het Fit & Fatloss Program: weg met de vakantiekilo’s!

Het Fit & Fatloss Program: weg met de vakantiekilo’s!

Zijn de kilootjes er tijdens de vakantie aangevlogen? Tijd om er weer vanaf te komen! Met het achtweekse Fit & Fatloss Program van mac SportsClub word je fitter en val je af! Wil je een gezondere levensstijl, dan helpen onze gediplomeerde coaches je daar natuurlijk graag bij!

Tijdens het Fit & Fatloss Program train je minimaal driemaal per week in een kleine groep en onder leiding van onze instructeurs. Dan werk je je in het zweet en aan je spierkracht. Maar voor een optimaal eindresultaat is meer nodig dan ‘slechts’ lichaamsbeweging. Net zo belangrijk is een evenwichtig voedingspatroon. Ook een specifiek op jouw situatie afgestemd voedingsschema op basis van uiteenlopende diëten is onderdeel van het programma. Uiteraard meten we elke week je gewicht, vetpercentage en spiermassa. Om je voortgang te bespreken (en waar nodig het programma bij te sturen), heb je wekelijks een coachingsgesprek met je begeleider.

Onbeperkte toegang
Ons succesvolle Fit & Fatloss Program kost € 359,00. Het is mogelijk te betalen in vier termijnen van € 89,75. Het Fit & Fatloss Program geeft tevens onbeperkte toegang tot onze gym en de Athletic groepslessen. Wil je ook deelnemen? Kom dan langs, bel naar 043 – 325 81 79 of stuur een email naar info@macmaastricht.nl.