Instructeur Anna is bezeten van Bodybalance

Instructeur Anna is bezeten van Bodybalance

Een betere ambassadrice valt nauwelijks voor te stellen. Onze instructeur Anna is gek op Bodybalance. Meer dan dat zelfs. “Toen ik zelf lid was van een sportschool, was ik áltijd in deze les te vinden. Echt altijd”, benadrukt ze lachend. “Zodra een laatste les van een bepaalde release op het programma stond, ging ik ook steevast. Omdat ik wist dat het de allerlaatste keer zou zijn dat ik die deed. Na drie maanden was ik nooit uitgekeken op een les, al was ik ook heel benieuwd naar de nieuwe release.”

Het is dus allerminst opmerkelijk dat Anna uiteindelijk bij Les Mills de opleiding tot Bodybalance-instructeur zou doen. “Mijn leven draait om sport en voeding. Met voeding was ik altijd veel bezig, met de nadruk op een alternatieve insteek. Daarna ben ik me ook gaan richten op meditatie en op mijn 23stestartte ik met ballet. Achteraf, als ik had geweten hoe leuk dát was, was ik ongetwijfeld balletdanseres geworden. Daarnaast begon ik met yoga en uiteindelijk volgde ik een opleiding tot yoga-docent. Met bovendien het diploma voor fitness-instructrice op zak, kon ik voeding, sport en yoga combineren. En toen kwam Bodybalance.”

Sierlijkheid
Wat haar zo in Bodybalance aantrekt? Anna moet er voor een seconde over nadenken. Dan zegt ze: “Het is de combinatie van Tai Chi, yoga en Pilates, allemaal op muziek. In Bodybalance vind je plezier en rust, en je werkt aan je kracht, explosiviteit en core. De focus die Bodybalance brengt, geeft mij een fijn gevoel. Persoonlijk vind ik het prettiger om rust in mezelf te creëren, in plaats van mezelf uit te putten. Ik hou van de beweging en sierlijkheid in Bodybalance.”

Nieuwe locatie Bodybalance
Sinds enkele maanden geeft Anna elke vrijdagavond in onze Body & Mind studio haar favoriete les. Alle lessen Bodybalance verhuizen overigens vanaf 2 september naar de bovenzaal van onze locatie aan de Brusselsestraat 74A. Het aanvangstijdstip van de vrijdagavondles blijft onveranderd 19.00 uur! Ook leden met een Athletic-abonnement mogen tegenwoordig aan Bodybalance meedoen.