Jumping Fitness: de training die je écht eens moet proberen!

Jumping Fitness: de training die je écht eens moet proberen!

Jumping Fitness (op een trampoline) is niet alleen één van de leukste trainingen bij mac SportsClub, het is bovendien één van de effectiefste! Wist je dat je tijdens een Jumping-training in je lichaam meer dan 400 spieren aan het werk zet? Dat zijn er veel meer dan bij andere duurtrainingen. Twijfel je nog om de les met instructeur Jorge eens te volgen? Hier nog enkele redenen waarom je Jumping écht eens moet proberen!

Ja, ongetwijfeld voel je de geleverde inspanningen na afloop van de training. Maar dat is alleen maar goed! Door regelmatig mee te doen aan Jumping Fitness, maak je je hele lichaam stevig. Buik, benen, billen: je traint het allemaal. Omdat de oefeningen zeer dynamisch zijn, is Jumping ook perfect om meer conditie op te bouwen. Tenslotte ben je tijdens de training constant in beweging op de trampoline.

nieuws

In hogere sferen
Jumping is een training voor jong en oud! Het maakt niet uit of je enorm getraind bent, al vaker op de trampoline hebt gestaan of juist nog helemaal nooit. Iedereen kan instromen en meedoen op zijn of haar niveau. Bovendien zijn de oefeningen en sprongen op de trampoline relatief eenvoudig onder de knie te krijgen, dus je hebt al snel de juiste routine te pakken. Maar bovenal: Jumping is heel veel fun! Instructeur Jorge brengt je met zijn enthousiasme en op de beat van opzwepende muziek elke les opnieuw in hogere sferen. In dit geval letterlijk!

De aanvangstijden
Jumping Fitness staat bij mac SportsClub elke maandagavond om 19.30 uur en op zaterdagochtend om 12.15 uur op het programma!