Kom je ook meedoen aan Outdoor Spinning?

Kom je ook meedoen aan Outdoor Spinning?

Spinning in de buitenlucht. Misschien denk je: ‘Nee, dáár heb ik écht geen zin in! Veel te koud, je wordt zeiknat van de regen en het is helemaal niet gezellig!’ Fout! Outdoor Spinning – zoals je nu in groepjes van maximaal vier bij mac SportsClub kan meedoen – is juist geweldig!

Allereerst: na zoveel maanden lockdown-maatregelen zijn wij weer blij dat het mogelijk is om – weliswaar in kleine groepen – te spinnen. Het weer is niet altijd optimaal? Wij nemen het even voor lief! Op wat regen kan je je prima kleden!

Buiten fietsen heeft meer voordelen: je ademt heerlijk frisse lucht in. Als je geen liefhebber bent van een airco, is dit dus ideaal. Bovendien is de kans op een coronabesmetting buiten stukken kleiner dan binnen. En wat is er fijner dan met (een klein aantal) anderen samen lekker spinnen op opzwepende muziek?

Wil je ook lekker op de Spinning-fiets aan de slag? En wekelijkse een personal training krijgen? Of toch je eigen training doen in één van onze tenten? Dat kan bij mac SportsClub!

Klik hier voor meer informatie: bit.ly/3rNFGnf