Kom op 28 september naar de Les Mills Release Party!

Kom op 28 september naar de Les Mills Release Party!

mac SportsClub organiseert op zaterdag 28 september de eerste mac Les Mills Release Party! In een unieke, gecombineerde groepsles maak je alvast kort kennis met de aanstaande releases van Bodypump, GRIT, Bodyattack en Bodybalance! Onze instructeurs geven allemaal een kort blokje uit hun les. Er zijn op zaterdag 28 september twee van deze speciale lessen: eentje start om 10.00 uur, de ander om 11.15 uur. Leden met een Athletic én/of Body & Mind abonnement kunnen zich nu aanmelden bij onze balie!

De mac Les Mills Release Party is de ideale gelegenheid om alvast een voorproefje te krijgen van jouw favoriete Les Mills groepsles én wellicht eens kennis te maken met een voor jou onbekende les. Misschien raak je helemaal verliefd op een les die je nu nog niet kent!

Geschikt voor iedereen
Het is de bedoeling dat je deelneemt aan alle onderdelen van deze speciale les. De mac Les Mills Release Party is geschikt voor iedereen! Onze instructeurs geven – zeker tijdens het blokje GRIT – de optie om alternatieve (minder intensieve) oefeningen te doen, zodat iedereen op zijn of haar niveau kan participeren.

Aanmelding gestart
Bij onze balie kunnen leden met een Athletic en/of Body & Mind abonnement zich vanaf nu gratis inschrijven voor de mac Les Mills Release Party. We raden aan om je vooraf aan te melden, omdat het aantal plaatsen beperkt is.