Kom sporten bij mac Open Air 2.0!

Kom sporten bij mac Open Air 2.0!

mac Open Air is terug! Net als vorige zomer hebben we rondom ons pand aan de Brusselsestraat 74A een prachtige buitengym gemaakt, met vooralsnog een squat rek, een bench press, een back extension bank, een biceps curl halterbank, een roeiapparaat en een fiets. Natuurlijk zijn onze zware schijven en het dumbell rek ook naar buiten verhuisd. mac Open Air is dé perfecte plek voor (zware) krachttraining!

In de naastgelegen tent staan bovendien bokszakken, en er zijn steps en de Les Mills barbell sets. Daarmee kan je perfect je eigen Bodypump of GRIT training doen, bijvoorbeeld met een opgenomen les in onze community. Je boekt een plekje in het reserveringssysteem door te klikken op ‘Train in the tent’. Per tijdslot zijn maximaal vier leden toegestaan. Je bereikt deze plek door het steegje ter hoogte van Brusselsestraat 58 in te lopen.

Yogatuin en Spinning
Daarnaast kan je voor een individuele trainingssessie terecht in de tuin van de yogastudio. Hier zijn barbells en gewichten aanwezig. Een plek is te boeken onder de header ‘Train in yoga garden’ in het reserveringssysteem. De locatie is Brusselsestraat 56. Ook houden we weer Spinning-sessies onder leiding van een instructeur. Er kunnen maximaal vier leden per sessie meedoen. De aanvangstijden vind je in de app of de reserveringssite.

Personal training
Natuurlijk blijft het mogelijk om wekelijks een personal training te doen onder leiding van Angela, Ted, Navanjo of Shanice. Je kan kiezen uit Strength & Cardio of HIT Box-Kick. De sessies zijn in één van de twee tenten, met maximaal één ander lid. Het boeken van een sessie kan je via de app of de website helemaal zelf doen, vanaf exact een week voordat de training start.

Online lessen
We gaan uiteraard door met onze online lessen. Wil je niet de deur uit, maar toch lekker zweten? Doe dan mee aan een online BBB, Bodytraining, HIT of Bodypump. Ook onze yogalessen, zoals Easy Flow, Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, Pilates en Yin Yoga, zijn nog steeds online.