Leef je gezond? Dan word je 6 jaar ouder!

Leef je gezond? Dan word je 6 jaar ouder!

Ja, je leest het goed! Mensen met een gezonde levensstijl leven gemiddeld veel langer dan ongezonde leeftijdsgenoten. Rotterdamse onderzoekers hebben aangetoond dat mensen die niet roken, geen hoge bloeddruk hebben en niet kampen met overgewicht, gemiddeld negen jaar later ziek worden en zes jaar langer leven! Een betere reden om gezonder te (gaan) leven, is er toch niet meer?

Onder andere overgewicht speelt een grote rol bij het krijgen van (vaak) dodelijke ziekten (zoals kanker, hart- en vaatziekten). Mensen die ongezond leven, krijgen dergelijke ziekten eerder dan gezonde mensen en komen er sneller door te overlijden. Daarom benadrukken de onderzoekers van het Erasmus MC hoe belangrijk het is om gezond te leven. In elk geval helpt geregeld sporten en letten op je voeding. Maar niet iedereen doet dat.

Personal Food Plan
Om ook jou te helpen gezonder te leven, heeft mac het Personal Food Plan geïntroduceerd. Daarin helpen we je met voedingsadvies en persoonlijke coaching, zodat je een gezondere levensstijl leert hanteren. Voor slechts € 58,- per maand geven we je wekelijks, op jou afgestemd voedingsadvies en wegen we je wekelijks. Bovendien krijg je elke vier weken een half uur (online) personal coaching over voeding. In het Personal Food Plan VIP (€ 89,-) is de personal coaching om de week.

Personal Health Plan
Voedingsadvies van mac is ook prima te combineren met die andere voorwaarde voor een langer leven: geregeld sporten! Voor € 119,- per maand kan je onbeperkt gebruikmaken van onze gym en deelnemen aan alle Athletic lessen. Bovendien krijg je ook dan wekelijks voedingsadvies en een weging. Bij dit Personal Health Plan hoort ook 1 uur per vier weken personal coaching, gecombineerd met personal training!

Fit & Fatloss Program
Voor iedereen die in korte tijd wil afvallen en zich fitter wil voelen, is er het mac Fit & Fatloss Program. Met ons succesvolle afvalprogramma realiseer je jouw doelen in slechts 8 weken tijd. Door te werken in kleine groepjes en onder professionele begeleiding bereik je het optimale resultaat! Wil jij het Fit & Fatloss Program volgen? Schrijf je dan in! Klik hier voor meer informatie. De start van de nieuwe serie is op 11 maart 2019.

Voor meer informatie over mac Personal en het Fit & Fatloss Program kan je terecht bij onze infobalie of bel ons op 043 352 81 79.