Les Mindfulness bij mac Yoga GRATIS voor leden én niet-leden

Les Mindfulness bij mac Yoga GRATIS voor leden én niet-leden

In onze les Mindfulness draait het om bewust leven in het nu. Elke donderdagavond om 20.30 uur geeft Christine deze meditatieles in de Body & Mind studio. mac wil graag zo veel mogelijk mensen laten kennismaken met deze unieke groepsles. Daarom mogen alle mac-leden (ook zonder abonnement voor Body & Mind) én niet-leden op 16 en 23 mei en 6 juni GRATIS meedoen aan Mindfulness! Kom naar onze Body & Mind studio (Brusselsestraat 56 in Maastricht) en doe mee!

Mindfulness is een term die je steeds vaker voorbij ziet komen. Voor iedereen die nog niet precies weet wat het is: Mindfulness is in het nu leven, zonder oordeel en met mildheid. Dat klinkt misschien gemakkelijk, maar is vaak juist heel lastig. Bijvoorbeeld: tanden poetsen doen we elke dag. Als je mindfulness toepast op tandenpoetsen, dan beleef je die (vaak) routinebeweging heel bewust: wat proef je? Wat voel je? En als je merkt dat je toch in gedachten verzonken raakt, jezelf weer terughalen naar het moment van tandenpoetsen. Probeer maar eens. Dan zal je misschien ervaren dat het echt heel lastig is. Maar, het is een vaardigheid, die iedereen kan leren en die je kan trainen in mindfulness lessen.

Nieuwsgierig? Kom dus op 16 en 23 mei, en 6 juni naar de les Mindfulness bij mac, en doe gratis en vrijblijvend mee! De les start om 20.30 uur!