mac start met nieuwe les TRX

mac start met nieuwe les TRX

Ooit bedachten de Amerikaanse Navy Seals een speciale training, waarbij ze tegelijkertijd aan hun kracht, balans, flexibiliteit en core stabiliteit werkten. De training staat inmiddels bekend als TRX en vanaf 4 februari geeft onze nieuwe instructeur Mathilde deze les van dertig minuten tweemaal per week. TRX is elke maandag om 20 uur en elke dinsdag om 19 uur te volgen bij mac.

Tijdens de training werk je met een zogenaamde TRX Suspension Trainer, die is opgehangen aan het plafond of een balk. De TRX Suspension Trainer gebruik je om met je eigen lichaamsgewicht en de zwaartekracht te trainen. Ook al doe je geen oefeningen waarbij de nadruk op je core stabiliteit ligt, onbewust werk je daar toch aan. TRX is daarmee de ideale training voor je hele lichaam!

TRX voor iedereen
Misschien denk je nu: ‘Deze training is veel te zwaar voor mij!’. Niets van waar! TRX is echt voor iedereen! Hoe zwaar je de oefening maakt, bepaal je namelijk helemaal zelf. Door je lichaamspositie aan te passen, vergroot of verlaag je de weerstand. De trainingen bij mac zijn zo opgebouwd dat je afwisselend aan je core en je conditie werkt. Bovendien zijn er in TRX legio verschillende oefeningen. Saai is de les zeker nooit!

Mathilde verwelkomt je graag elke maandag en dinsdag in haar les!