mac Personal Training

mac Sportsclub

Wat kun je verwachten?

Heb jij bepaalde doelen die je wilt behalen maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb een tijd lang geen aandacht besteed aan je fysieke (en mentale) fitheid?

Het kan ook zijn dat jij graag meer uit je training wilt halen en begeleiding wilt krijgen bij elke workout. Of heb je weinig tijd en vind je het moeilijk jezelf te motiveren? De reden waarom maakt niet uit, het feit dat je je bewust bent van wat je wilt veranderen is het belangrijkst.

Als jij je herkent in deze situaties dan is ons PT programma echt iets voor jou! Je krijgt les in een aparte zaal en wordt uitgedaagd bij elke workout. Veiligheid staat voorop zodat je niet te snel gaat en geen blessures oploopt omdat je bijvoorbeeld de oefeningen niet goed uitvoert.

We doen de intake met je waarbij je wordt gewogen met de speciale Inbody weegschaal. Deze leest jouw spiermassa, vetpercentage, en basale stofwisseling zodat we weten wat er nodig is om je doelen te behalen. Jij kunt zelf aangeven wat voor jou belangrijk is want niet iedereen wil een “killerbody” nastreven. Voor voeding kun je terecht bij onze gediplomeerde gewichtsconsulent, aangesloten bij de Vereniging van Gewichtsconsulenten.

Je kunt bij mac zowel een PT abonnement afsluiten of een 10 keer kaart nemen. Ook losse trainingen zijn mogelijk.

Onze personal trainers zijn gecertificeerd en weten hoe ze jou verder krijgen! Zet vandaag nog de stap!!

Whatsapp
Mac Deal

Elke maand hebben wij een nieuwe deal speciaal voor jou. Bekijk snel wat we deze maand te bieden hebben!