mac SportsClub back in business!

mac SportsClub back in business!

Het zijn en blijven moeilijke maanden, maar gelukkig kan je weer bij ons sporten! We zijn blij te melden dat we je vanaf maandag 11 mei bij mac SportsClub terecht kan voor je favoriete groepsles en een fitness workout!

Wat gaan we doen?
De overheid heeft donderdagavond laten weten dat georganiseerd sporten voor volwassenen in de buitenlucht en in groepen van maximaal tien personen vanaf 11 mei weer is toegestaan. Geheel volgens de richtlijnen (bijvoorbeeld 1,5 meter afstand tussen alle sporters) gaan wij daarom weer starten. Dat doen we dus op buitenterreinen, waar je komt door de ingang bij de poort, tussen mac SportsClub en mac Yoga, te gebruiken!– Athletic groepslessen
Onze buurman van de Cellebroederskapel (Maastricht) geeft ons de mogelijkheid de komende tijd gebruik te maken van zijn grote terras (foto), waar normaliter onder andere bruiloften worden gehouden. Hier is het goed mogelijk om veilig, hygiënisch en op de juiste afstand van elkaar deel te nemen aan een les. Wij zijn uiteraard zeer dankbaar voor het mooie gebaar van de Cellebroederskapel!Zoals je van ons gewend bent, komt er een rooster met wanneer welke groepslessen gegeven worden. Het is noodzakelijk om je voor elke les vooraf aan te melden. Per les zijn negen deelnemers plus een instructeur toegestaan. In elk geval Bodypump, Spinning, Box-Kick, Bodytraining en Sportend Ouder Worden (50+) gaan hier gegeven worden. Als er lessen zijn die vaak snel ‘vol’ raken, zullen we meer van deze lessen toevoegen aan het schema. Ook starten we met Bootcamp/Small Group Training lessen, die gegeven worden in de omgeving van mac SportsClub. Er zijn bootcamplessen voor volwassenen en youngsters van 12 tot en met 18 jaar. De les XCO Outdoor in het park keert eveneens terug. Je kan aan één les per dag meedoen!– Fitness
Een deel van onze fitnessapparatuur verhuizen we eveneens naar buiten. Deze komt rondom ons pand, onder andere waar in een ver verleden de fietsenstalling was gesitueerd. Er is ruimte voor krachttraining met gewichten en er zijn enkele cardio-apparaten. Het aantal leden dat hiervan gebruik kan maken, is maximaal zes per uur. Vooraf aanmelden is noodzakelijk! Ook in onze ‘nieuwe’ fitness hanteren we strikt de overheidsrichtlijnen. Een woord van dank is ook hier meer dan op zijn plaats aan Erik van der Pluijm van Squashcentrum Maastricht, die zijn terras en tuin hiervoor beschikbaar stelt.

– mac Yoga
mac Yoga start met het geven van yogalessen in de buitenlucht. Dat kan zijn op terras van de Cellebroederskapel of op een andere plek in de stad. Bovendien blijven we exclusief voor leden yogalessen aanbieden via Skype. Dit lesaanbod wordt uitgebreid.

– Personal Training
Wil je met je eigen Personal Trainer aan de slag? Ook daarvoor kan je bij mac SportsClub nu weer aan de slag. Meer info en maak je afspraak via info@macmaastricht.nl.

– Small Group Training via Skype
Ook leden die niet fysiek in Maastricht aanwezig zijn, kunnen met mac sporten! We blijven alle leden de mogelijkheid bieden om mee te doen aan Small Group Training via Skype! Er is per les plaats voor maximaal tien mensen. Houd het schema in de gaten voor de aanvangstijden en hoe aan te melden.

– Lessen op Facebook
De live gestreamde lessen op Facebook gaan door. Houd de website, Facebook en Instagram in de gaten wanneer de lessen rechtstreeks te zien zijn. Je kan alle lessen ook in replay terugkijken, vaak ook op YouTube.

Hoe meld je je aan?
Voor elke les of onze fitness faciliteiten moet je je van tevoren registeren! Dat kan je doen vanaf exact 24 uur voordat de les of het tijdvlak start. Je kan je aanmelden voor maximaal een uur met onze fitnessapparatuur. Het is wel mogelijk meerdere groepslessen te volgen. Als de les of het tijdvlak vol is, probeer dan een andere tijd of les. Kan je toch niet komen, meld je dan via het systeem af! De uitleg over hoe het systeem werkt, is te vinden in onze nieuwsbrief.