mac Sportsclub

Fitness

mac Fitness

Fitness

Mac SportsClub, de ultieme bestemming voor iedereen die streeft naar een gezonde en actieve levensstijl. Bij ons geloven we dat fitness niet alleen een doel is, maar een reis die we samen ondernemen. Stap binnen in een wereld van welzijn en vooruitgang, waar we streven naar het optimaliseren van je fysieke en mentale gezondheid.

Sluit je sportmoment af door gebruik te maken van onze ontspannende ruime sauna.

Personal Coaching

Heb je dat extra zetje nodig of zoek je naar de juiste start? Onze gecertificeerde trainers staan klaar voor jou! Bij het starten van je abonnement ontvang je 3 credits waarmee je persoonlijke afspraken kunt maken met je coach. Elke 4 weken heb je een afspraak om je voortgang te bespreken, metingen te doen en eventuele aanpassingen te maken. Dit alles voor slechts €2,99 per week extra. Het is een kleine investering met grote waarde, omdat je veel zult leren en optimaal resultaat zult behalen.

Sportsbar

Geniet van heerlijke proteïne shakes, verfrissende sportdranken, en aromatische koffie en thee in onze gezellige sportsbar. Socialize met sportmaatjes, bekijk spannende sportwedstrijden op de tv’s of ontspan met een tijdschrift vol laatste trends in food, mode, muziek en film. De perfecte plek om te relaxen na je workout!

Whatsapp
Mac Deal

Elke maand hebben wij een nieuwe deal speciaal voor jou. Bekijk snel wat we deze maand te bieden hebben!