mac SportsClub gaat ingrijpend verbouwen

mac SportsClub gaat ingrijpend verbouwen

Momenteel vind je er het kantoor. Maar over enkele maanden is dit de plek waar je mac SportsClub betreedt. De nieuwe ingang is slechts één onderdeel van de ingrijpende verbouwing die de komende tijd op stapel staat. In september moet de verbouwing zijn afgerond. Tijdens de werkzaamheden blijft mac SportsClub gewoon geopend. We verwachten dat de overlast voor leden tot een minimum wordt beperkt.

Vanaf medio september verandert de manier waarop je bij mac SportsClub binnenkomt. Direct nadat je op de begane grond door de schuifdeur bent gekomen, ga je straks links of rechts met een trap omhoog (of met de lift) naar de eerste etage. Van daaruit brengt een volgende trap je naar de ingang van onze sportzaal, op de plek waar nu nog het kantoor is. De huidige trap naast de toiletten wordt dichtgemaakt en wordt onderdeel van de sportzaal.

Verdere aanpassingen
Ook de balie en bar verhuizen naar een andere plek. Bovendien – en dat is voor velen goed nieuws – komen er meer en betere opbergplekken voor jassen en tassen. De ruimte op de tussenetage – momenteel nog in gebruik als onderdeel van de fitnesszaal – verdwijnt en gaat dienstdoen als kantoor- en vergaderruimte. Bovendien wordt ons assortiment aan fitnessapparatuur verder uitgebreid.