mac viert Dag van de Yoga (21 juni) met Anti-gravity yoga (aerial yoga) workshop

mac viert Dag van de Yoga (21 juni) met Anti-gravity yoga (aerial yoga) workshop

De Verenigde Naties heeft 21 juni tot Internationale Dag van de Yoga uitgeroepen. Op deze dag worden wereldwijd de vele voordelen van yoga uitgedragen. Natuurlijk wil ook mac Body & Mind hieraan graag een bijdrage leveren. Daarom organiseren we op vrijdag 21 juni om 18.30 uur een speciale Anti-gravity yoga workshop, waaraan leden van onze Body & Mind eenmalig kosteloos kunnen meedoen. Niet-leden kunnen tegen een gereduceerd tarief (15 euro i.p.v. 25 euro) ook meedoen. Er zijn slechts veertien plekken beschikbaar, dus het is aan te bevelen om je vooraf per email (constance@macmaastricht.nl) aan te melden. Aanmelden per telefoon is niet mogelijk.

Anti-gravity yoga (ook wel Aerial yoga genoemd) geeft je een uniek gevoel van gewichtloosheid, vrijheid, ruimte en lengte in je hele lichaam. De workshop is heerlijk ontspannend en de oefeningen zijn eenvoudig. Voor Anti-gravity is geen yoga-ervaring noodzakelijk. Je hoeft ook niet lenig te zijn. Anti-gravity is zo voor iedereen toegankelijk! Alleen voor mensen met een hoge bloeddruk en/of hartproblemen, en zwangere vrouwen is deelname af te raden.

Silk hammocks
Anti-gravity – ooit ontstaan in New York – is een samensmelting van yoga, Pilates, fitness, stretching, acrobatiek en core-training. De oefeningen worden uitgevoerd met behulp van doeken (silk hammocks). De doeken ondersteunen je lichaam, halen de compressie uit je wervelkolom in de inversie en halen spanning uit je nek en schouders. Hierdoor ontspannen de omliggende spieren en voel je je fitter en word je daadwerkelijk langer. De les is daarmee ook ideaal als je rugklachten hebt. Bovendien komen er gelukshormonen vrij, zodra je omgekeerd in de hangmat hangt. Dat geeft een gelukzalig gevoel!

De les (van 18.30 tot 20 uur) wordt gegeven aan de Brusselsestraat 74A en dus niet in onze Body & Mind Studio. Let op! Alleen bij een ‘no show’ wordt alsnog 15 euro aan kosten in rekening gebracht.