mac’s got talent-winnaar Mathilde wil positieve energie verspreiden

mac’s got talent-winnaar Mathilde wil positieve energie verspreiden

Het was écht op het nippertje. Amper twee uur voordat mac’s got talent begon, meldde Mathilde (21) zich als allerlaatste deelnemer voor de auditie. Ze had zelfs geen tijd meer om een les tot in de puntjes voor te bereiden. Dat bleek geen enkel probleem: enthousiast en deskundig improviseerde ze een ABS-les, om daarmee de jury gelijk te overtuigen. Binnenkort gaan we haar dus zien als één van onze instructeurs: “Ik kijk er enorm naar uit om mac-leden te laten zweten en positieve energie te verspreiden,” reageert Mathilde.

De uit Frankrijk en Finland afkomstige Mathilde woont inmiddels drie jaar in Maastricht, waar ze momenteel aan de universiteit haar master voltooit. Met sporten heeft ze meer dan genoeg ervaring. “Schermen, zwemmen, joggen, fitness, groepslessen bij mac. Ik heb van alles gedaan. Niet dat ik werkelijk elke vrij uurtje in de gym te vinden ben, maar ik geloof wel dat sporten heel belangrijk is om geestelijk fit te zijn en om onszelf de nodige boost energie te geven.”

Nieuwe ervaring
Voor Mathilde is het zijn van een groepslesinstructeur bij mac een compleet nieuwe ervaring. “In het begin gaat het vast een uitdaging zijn, maar ik denk dat ik er klaar voor ben,” zegt ze. “Ik heb er heel veel zin in! Ik wil graag lessen als Fitness Challenge (Butt and Belly Workout) en core-training geven. Thuis doe ik deze trainingen voor mezelf ook vaak. Ik vind dat leuk, omdat je je spieren traint én tegelijkertijd lekker aan het zweten bent. En natuurlijk kijk ik er ook naar uit om in een leuke, positieve omgeving te werken!”