Nationaal Trainer Les Mills geeft op 4 mei GRIT workshop bij mac

Nationaal Trainer Les Mills geeft op 4 mei GRIT workshop bij mac

Op zaterdag 4 mei verwachten we hoog bezoek. Vanaf 13.15 uur geeft Remi, één van de Nationaal Trainers van Les Mills, een workshop GRIT bij mac SportsClub en natuurlijk zijn al onze leden uitgenodigd gratis mee te doen. De workshop bestaat uit een les GRIT Athletic (start 13.15 uur) en een les GRIT Strenght (14.00 uur). Je kan aan beide lessen deelnemen, of aan eentje.

Les Mills Nationaal Trainers zijn elite-instructeurs, die speciaal door Les Mills zijn uitgekozen vanwege hun uitstekende lesgeefkwaliteiten en hun vermogen om hun vaardigheden door te geven aan anderen. Nationaal Trainers geven Program Trainingen aan (nieuwe) instructeurs en presenteren driemaandelijks op de Les Mills kwartaalworkshops. Daarnaast vertegenwoordigen zij Les Mills op (inter)nationale fitness events. Zij zijn de rolmodellen en ambassadeurs van Les Mills en blinken uit in coaching, communicatie en techniek. Nationaal Trainers blinken ook uit in de vijf Key Elements van lesgeven: Choreografie, Techniek, Coaching, Connectie en Performance.

GRIT Strength en Athletic
GRIT Strength en GRIT Athletic zijn High-Intensity Interval Trainingen (HIIT). GRIT Strength is een intensieve 30-minuten durende teamtraining, waarbij je de grote spiergroepen behoorlijk aanpakt met gebruik van een barbell en gewichten. Deze les staat elke maandag- en woensdagavond (19 uur), en elke vrijdagavond om 18.00 uur op ons programma. Tijdens de dertig minuten durende GRIT Athletic work-out (elke woensdag om 19.30 uur) gebruik je een step, oefeningen met je eigen lichaamsgewicht. Daarmee verbeter je je algehele atletische prestaties met kracht, behendigheid, snelheid en power.

GRIT workshop bij mac
Alle leden zijn uitgenodigd om op 4 mei mee te doen aan één of twee lessen van Remi. Je kan je alvast inschrijven via het formulier bij onze balie. Deelname is gratis.