Neem je eigen sportmat mee naar mac SportsClub, nu bij ons te bestellen!

Neem je eigen sportmat mee naar mac SportsClub, nu bij ons te bestellen!

Natuurlijk kijkt mac SportsClub al vooruit naar de periode ná de sluiting vanwege de corona-uitbraak. Uit gezondheidsoverwegingen adviseren we onze leden om vanaf de heropening hun eigen sportmat mee te nemen (zoals bij mac Yoga al gebruikelijk is). mac SportsClub biedt leden nu de mogelijkheden om alvast tegen de scherpe prijs van 22.50 euro een sportmat bij ons te bestellen. De matten – dezelfde die mac momenteel zelf gebruikt – zijn aan de balie af te halen, zodra we de deuren weer openen.

Je kan er ook voor kiezen om te sporten met je yogamat. Je kan ook jouw yogamat bestellen bij ons. De yogamatten zijn direct leverbaar. Bezorging in de omgeving centrum Maastricht is gratis.

De yogamatten met een dikte van 0,4 cm kosten 19,50 euro
De yogamatten met een dikte van 0,6 cm kosten 22,50 euro

Wil je een sport of- yogamat bestellen? Stuur een mailtje naar daniella@macmaastricht.nl met je gegevens en je bestelling. Je krijgt op korte termijn antwoord over de aflevering en de betaalwijze (via overschrijving).

Tot slot: je kunt bij mac gebruik blijven maken van de huidige matjes, maar besef dat deze door meerdere mensen gebruikt worden.