Terug van weggeweest: Buik, Billen, Benen!

Terug van weggeweest: Buik, Billen, Benen!

Als je al een aantal jaren lid bent van mac SportsClub, dan komt de les je ongetwijfeld bekend voor: BBB ofwel Buik, Billen, Benen. Op veler verzoek is de les nu terug op ons lesrooster!

Hoe gaat een BBB-training?
Er zijn zoveel verschillende oefeningen om je buik, billen en benen te trainen! Een BBB-les is dan ook nooit hetzelfde. In elk geval komen er krachtoefeningen aan bod waarmee je de spieren in deze drie lichaamsdelen traint.  Niet alleen doe je krachtoefeningen, ook je conditie verbetert ongetwijfeld dankzij de cardio-oefeningen die aan bod komen.

Voor wie is BBB?
Misschien denk je dat een BBB-les alleen voor vrouwen is. Dat is een misvatting! Ook voor mannen is de training zeer effectief. Omdat je de oefeningen op jouw tempo kan uitvoeren, is BBB geschikt voor deelnemers van alle leeftijden. Wil je zwaar trainen? Dan verhoog je de intensiteit. Wil je iets minder intensief, maar wel effectief trainen? Dan kan dat tijdens BBB óók!

Wanneer is BBB?
Voorlopig staan er wekelijks drie BBB-lessen op ons schema: op maandagavond om 21.15 uur, op dinsdagavond 20.15 uur en op woensdagmorgen om 9.30 uur. De lessen staan onder leiding van Shanice of Daniella. Heb je geen tijd om naar mac te komen of is de les volgeboekt? Op verschillende dagen is BBB ook online te volgen. Check ons online lesrooster om te zien wanneer dit het geval is.