Wil je sterker, fitter en atletischer worden? Dan is GRIT écht iets voor jou! mac SportsClub biedt iedereen de kans om eens gratis mee te doen aan de ultieme High-Intensity Interval Training (HIIT) van Les Mills. Zo bieden wij als eerste in Maastricht GRIT Athletic aan, ontworpen om je te laten presteren als een atleet. Je kan ook meedoen aan GRIT Strength, als je aan je kracht wil werken!

GRIT Athletic
Tijdens de dertig minuten durende GRIT Athletic work-out (elke woensdag om 19.30 uur) gebruik je een step, oefeningen met je eigen lichaamsgewicht en multidimensionale conditietraining. Daarmee verbeter je je algehele atletische prestaties met kracht, behendigheid, snelheid en power. Les Mills GRIT Athletic gebruikt de allernieuwste HIIT en combineert deze met krachtige muziek. Onze inspirerende coaches motiveren je om hard te werken en super snel, super fit te worden.

GRIT Strength
GRIT Strength is een intensieve 30-minuten durende teamtraining, waarbij je de grote spiergroepen behoorlijk aanpakt met gebruik van een barbell en gewichten. Deze les staat elke maandag- en woensdagavond (19 uur), en elke vrijdagavond om 18.00 uur op ons programma (met uitzondering van 5 april).

Doe gratis mee!
Wil je eenmalig gratis meedoen, meld je dan bij de balie op het moment dat de GRIT-lessen op ons rooster staan! Je hoeft dus geen lid van mac SportsClub te zijn! Meedoen kan alleen in de maand april 2019!