GRIT: de beste High-Intensity Interval Training

GRIT: de beste High-Intensity Interval Training

Wil je sterker, fitter en atletischer worden? Dan is GRIT écht iets voor jou! Bij mac SportsClub doe je mee aan de ultieme High-Intensity Interval Training (HIIT) van Les Mills: we hebben GRIT Athletic, ontworpen om je te laten presteren als een atleet. Je kan ook meedoen aan GRIT Strength, als je aan je kracht wil werken!

GRIT Athletic
Tijdens de dertig minuten durende GRIT Athletic work-out (elke woensdag om 17.30 uur) gebruik je een step, oefeningen met je eigen lichaamsgewicht en multidimensionale conditietraining. Daarmee verbeter je je algehele atletische prestaties met kracht, behendigheid, snelheid en power. Les Mills GRIT Athletic gebruikt de allernieuwste HIIT en combineert deze met krachtige muziek. Onze inspirerende coaches motiveren je om hard te werken en super snel, super fit te worden.

GRIT Strength
GRIT Strength is een intensieve 30-minuten durende teamtraining, waarbij je de grote spiergroepen behoorlijk aanpakt met gebruik van een barbell en gewichten. Deze les staat elke maandagavond om 19 uur en vrijdag om 17.30 uur op ons programma.