Scoor nu jouw ‘Get your body ready for summer’ lidmaatschap!

Scoor nu jouw ‘Get your body ready for summer’ lidmaatschap!

Wil jij met een strak lichaam de zomer in? mac SportsClub helpt je met het speciale ‘Get ready for summer’ lidmaatschap! In de zomermaanden sport je supervoordelig sporten en/of doe je mee aan de lessen in de Body & Mind studio. Je kan al vier maanden bij ons sporten voor slechts 100 euro! Schrijf je nu in bij onze infobalie, mail naar info@macmaastricht.nl of bel 043 325 81 79.

Met het Summer Gym Only lidmaatschap maak je voor 100 euro°vier maanden gebruik van onze fitness. Ook de groepslessen (zowel met instructeur als virtueel) volgen, kan voor 139 euro°. Onbeperkt meedoen aan de Pilates, Bodybalance en Yoga-lessen is mogelijk voor 159 euro°(vier maanden contract). Een combi-abonnement voor vier maanden met onbeperkte toegang tot de gym, de Athletic lessen en de Body & Mind lessen heb je voor 175 euro°. Natuurlijk mag je bij elke lidmaatschap ongelimiteerd gebruik maken van onze sauna!

Wil ook jij profiteren van ons ‘Get ready for summer membership’, om zo met een strak en fit lichaam de zomer in te gaan? Maar ben je in juli en augustus niet in Maastricht? Niet getreurd! Ook dan kan je profiteren van deze geweldige actie! Pak de deal voor vier maanden, zet deze in de zomer voor twee, opeenvolgende maanden tijdelijk stop en pak de draad in september weer op!

Natuurlijk is sporten en bewegen belangrijk bij het verkrijgen van een strakker lichaam. Maar het is slechts één onderdeel. Het is ook noodzakelijk om je voedingspatroon aan te passen. Bij mac SportsClub helpen we je daar met een Personal Food Plan graag bij! Voedingsadvies is al mogelijk vanaf 58 euro per vier weken!

°Exclusief inschrijfgeld van 12,50 euro en borg lidmaatschapspas 12,50 euro.