Sh’Bam en Sprint nieuwste, virtuele lessen bij mac

Sh’Bam en Sprint nieuwste, virtuele lessen bij mac

Yes! Sh’Bam is nu bij mac SportsClub. Op veler verzoek is deze voor iedereen toegankelijke dans work-out per direct toegevoegd aan ons rooster van virtuele lessen. Nieuw is ook Les Mills Sprint, een High-Intensity Interval Training (HIIT) op de fiets. Kijk snel op ons lesrooster wanneer je Sh’Bam en Sprint kan volgen!

Sh’Bam: voor de dansliefhebber
Hou je van dansen? Dan is Sh’Bam écht iets voor jou. In deze les werk je jezelf met eenvoudige, leuke dansmoves heerlijk in het zweet. Door de opzwepende en swingende muziek is Sh’Bam elke keer weer één groot feest, terwijl je bovendien de nodige energie verbrandt!

Sprint: als je echt wil zweten
Ben je dol op Spinning? Of ligt je hart meer bij een training als GRIT Cardio? Waar je hart ook oog ligt, ongetwijfeld vind je Les Mills Sprint dan ook leuk om te doen. Sprint is een intense training van dertig minuten, waarin je pieken van hoge intensiteit afwisselt met pauzes. Tijdens Sprint haal je ongetwijfeld het maximale uit jezelf!

Check ons rooster
De virtuele lessen Sh’Bam en Sprint staan vanaf nu elke dag op ons rooster. Kijk snel op het rooster wanneer je kan meedoen! Sh’Bam en Sprint zijn in de plaats gekomen van Barre en RPM.