Sporten ondanks regen en wind geeft pas écht voldoening

Sporten ondanks regen en wind geeft pas écht voldoening

Je kijkt uit de raam en weet het direct: ‘Nee, vandaag niet’. Het zijn weliswaar slechts een paar druppels. Maar in nat worden heb je écht geen zin. Dus nee, de gym sla je over. Vlug kijk je online naar de weersverwachting voor morgen. Het wordt ietsje beter. Dan maar gaan. Blijf je tenminste droog.

Het is te nat. Te koud. Soms te warm. Zeker in de vaak natte herfst is het weer een mooi excuus om niet te gaan sporten. Het goede nieuws: in de gym is het altijd droog. Inderdaad, je moet er wel nog even naar toe. Als je dicht bij de sportschool woont, dan mag een beetje kou of regen je zeker niet tegenhouden. Voordat je goed en wel onderweg bent, sta je al op de loopband of zit je op de spinningfiets. Als je iets verder weg woont, hoeft de trip naar de gym ook niet onoverkomelijk te zijn. Op elk weertype kan je je namelijk prima kleden.

Beloning
Denk ook vooral aan de voldoening die het geeft als je ondanks het slechte weer tóch bent gaan sporten. Kijk in de sportzaal sowieso eens om je heen naar al die andere mensen. Allemaal bikkels die eveneens de regen, kou en wind hebben getrotseerd om zich in het zweet te werken. Ongetwijfeld schept dat een band. Na afloop van je inspanning is de beloning bovendien groot: je voelt je fitter, gezonder en energieker. Ook kan je jezelf belonen door een tijdje in de sauna op te warmen. De trainings- of saunasessie uiteindelijk afsluiten met een lekkere douche en je kunt er weer even tegenaan.

Gratis mac-regenjas
Heb je geen geschikte kleding om bij nat weer toch droog de sportschool te bereiken? Niet getreurd! Als je nu voor minimaal een halfjaar een lidmaatschap bij mac afsluit, ontvang je een heuse mac-regenjas gratis. Ben je al lid van mac en introduceer je een nieuw lid dat voor minimaal zes maanden een abonnement bij ons afsluit, dan ontvangen jullie beiden een mac-regenjas. Bovendien krijgen jij en het nieuwe lid gratis een uur personal training van één van onze instructeurs.

Kijk hier voor meer informatie over onze herfstactie.