Spinning keert terug! En ja, er is een instructeur bij!

Spinning keert terug! En ja, er is een instructeur bij!

Vanaf aanstaande maandag is het toegestaan om buiten in groepjes van vier te trainen (plus instructeur). Voor ons is dat het teken om weer met Spinning te starten! De sessies zijn op het terras naast mac SportsClub! Je bereikt deze plek via de ijzeren poort, halverwege mac SportsClub en mac yoga. Loop door de poort het straatje in en vanzelf vind je de Spinning-plaats.

Per tijdslot van 45 minuten mogen vier leden meedoen. Vanaf 24 uur van tevoren kan je jouw plekje via de app of de site boeken. De eerste sessies zijn reeds gepland. Je vindt ze al in het schema. Houd het schema goed in de gaten voor extra aanvangstijden! Deelnemen kan met de credits voor individuele trainingen. Je kan dus (eventueel) tweemaal per week meedoen!

Het is erg belangrijk om de geldende coronaregels in acht te houden! Dus blijf op anderhalve meter afstand van andere deelnemers. De eerste leden die arriveren, bemannen bovendien de spinning-fietsen die het verst weg zijn geplaatst en zo werken we naar voren. Nogmaals, de sessies zijn in de buitenlucht. Kleed je dus goed op de weersomstandigheden.