mac SportsClub organiseert Spinning Marathon op 5 april

mac SportsClub organiseert Spinning Marathon op 5 april

Alle Spinning-fanatiekelingen opgelet! mac SportsClub organiseert op vrijdag 5 april vanaf 18 uur een Spinning-marathon! Drie uur lang stuwen onze instructeurs je met hun opzwepende muziek en uitdagende oefeningen tot grote hoogten. Wil je ook meedoen? Schrijf je dan snel in bij onze balie. Deelname kost minimaal 5 euro. De opbrengst wordt geschonken aan Alpe d’HuZes/KWF-fonds. Ook niet-leden zijn uitgenodigd om mee te doen!

Het belooft op 5 april bij mac een feestelijke avond te worden, waar gezelligheid en sportiviteit hand in hand gaan. Bij de inschrijving geef je aan of je één, twee of drie uur meedoet, en uiteraard wordt er gezorgd voor een heerlijke verfrissing na afloop. We vragen je vriendelijk om al bij de aanmelding het inschrijfgeld van minimaal 5 euro te betalen. Natuurlijk mag je ook een hoger bedrag aan het goede doel schenken.

Over Alpe d’Huzes/KWF-fonds
Elke gedoneerde euro aan het Alpe d’HuZes/KWF-fonds komt direct en voor 100% ten goede aan kankeronderzoek. De gehele organisatie wordt gerund door professionals die zich als vrijwilliger inzetten. Van logistiek, catering, medisch tot communicatie en bestuur.