Onze nieuwe stagiairs: Navanjo en Ted

Onze nieuwe stagiairs: Navanjo en Ted

Grote kans dat je ze bij mac Sportsclub al hebt gezien. Enkele weken geleden mochten we Navanjo (18) en Ted (21) begroeten, die de komende maanden als stagiair bij mac aan de slag zijn. We stellen ze kort aan je voor.

Sportschool en fysiopraktijk
Navanjo zit in het derde – en laatste – jaar van het CIOS, waar hij de richting personal training & health coach volgt. “Als ik mijn opleiding aan het CIOS heb afgerond, wil ik de HBO-studie fysiotherapie volgen”, vertelt Navanjo. “Mijn droom is om later een eigen sportschool te hebben, met daarbij een fysiotherapiepraktijk. Gezond zijn vind ik heel belangrijk. Als je stress op school hebt, raak je dat door lekker te sporten weer kwijt. Naast mijn opleiding en mijn stage ben ik actief voetballer bij RKSV Heer. Bij mac wil ik de klanten graag begeleiden en helpen bij het leren van de basistechnieken in de fitness.”

Dromen
Ook Ted (foto) is ambitieus. Net als Navanjo volgt hij de opleiding tot personal trainer aan het CIOS. Ted doet bovendien het keuzevak sportmassage. “Een eigen sportschool bezitten en personal trainer worden zijn mijn dromen”, zegt Ted, die zelf houdt van tennis, golf, voetbal en fitness. “Mogelijk ga ik later ook sportmassages geven. Dat biedt meerwaarde aan klanten met lichamelijke klachten, die ik dan met een massage kan behandelen. Na dit jaar wil ik net als Navanjo de studierichting health coach volgen, want gezond leven is meer dan sporten alleen. Bij mac wil ik dit jaar vooral veel leren, het vak personal trainer nog beter onder de knie krijgen en enthousiast groepslessen geven. Ik heb er veel zin in.”