Waarom een gratis voedingsgesprek met Axel goed voor jou is!

Waarom een gratis voedingsgesprek met Axel goed voor jou is!

Wellicht doet het woord ‘diëtist’ jou denken aan iemand die je helpt afvallen. Inderdaad is dat één van de vele kwaliteiten van een diëtist. Maar dé expert op het gebied van voeding en gezondheid doet zo veel meer! Grote kans dat ook jij baat hebt bij een gesprek met een diëtist. Dat kan als lid van bij mac SportsClub helemaal gratis!

Sinds kort is Axel elke dinsdagavond bij ons aanwezig. Alle mac-leden kunnen een afspraak met hem plannen, om de meest uiteenlopende vragen over voeding en gezondheid beantwoord te krijgen. Axel kan je dus bijvoorbeeld helpen met advies over afvallen. Ook als je bijvoorbeeld een voedselallergie hebt, op een gezonde manier veganistisch wilt eten of ondergewicht hebt, kan je bij hem terecht. Bovendien helpt een diëtist (top)sporters beter te presteren door hun voedingspatroon te verbeteren.

Persoonlijk advies
Tijdens het (eerste) gesprek wil Axel graag meer over jouw situatie weten: wat wil je bereiken? Welke klachten heb je? Wat eet je normaalgesproken op een dag? Met de antwoorden op deze en veel andere vragen, maakt Axel een advies dat helemaal op jou is afgestemd. Uiteindelijk helpt hij je (hopelijk) bij het aanleren van een gezond(er) voedingspatroon.

Maak een afspraak
Wil je aan afspraak met Axel maken? Dat kan natuurlijk! Kom naar onze balie en plan een moment in. Natuurlijk kan je ook bellen naar 043 325 81 79 of mailen naar info@macmaastricht.nl. Voor leden van mac zijn de adviezen van Axel helemaal gratis.