Waarom je de GRATIS personal training bij mac móet doen!

Waarom je de GRATIS personal training bij mac móet doen!

“Elk nadeel heeft zijn voordeel”, sprak een wijze uit Amsterdam ooit. Vanwege de coronacrisis zijn sportscholen noodgedwongen gesloten, maar daardoor ervaren veel sportleden van mac SportsClub wel voor het eerst de toegevoegde waarde van personal trainingen! Heb jij nog geen GRATIS, wekelijkse personal training bij mac gedaan? Of overweeg je nu lid te worden? Hier enkele redenen waarom je niet langer moet wachten!

1. Sneller resultaat
Na de feestdagen is het meestal een drukte van jewelste in de sportscholen. Veel mensen hebben dan het voornemen om de extra kilootjes kwijt te raken. Maar door de lockdown zitten we vooral thuis op de bank. Daarmee fitter worden? Waarschijnlijk is het tegenovergestelde waar! Gelukkig kan je met onze personal training nu alsnog fit worden en blijven! Met onze personal trainers heb je bovendien sneller resultaat. Er is aangetoond dat je van sporten met een personal trainer een betere conditie krijgt dan wanneer je alleen traint. Simpelweg, omdat een personal trainer gerichter met je traint en je tot het uiterste motiveert.

2. De juiste technieken
In een volle groepsleszaal is het voor de instructeur soms lastig om iedereen te wijzen op het technisch juist uitvoeren van de oefeningen. Onze personal trainers hebben wel de mogelijkheid om dat te doen, omdat ze alleen maar op jou gefocust zijn! Ideaal voor bijvoorbeeld onze personal trainingen Box-Kick!

3. Sporten op jouw manier
Iedereen heeft eigen trainingsdoelen en wensen. Bij onze personal trainers kan je die altijd aangeven, zodat we de training kunnen aanpassen op jouw niveau. Natuurlijk houden we ook rekening met eventuele fysieke ongemakken. Met een gerichte training behaal je maximaal resultaat en geeft jouw sessie dus extra veel voldoening.

Doe ook mee!
Alle leden met een sportabonnement (Gym, Athletic en Combi) kunnen wekelijks een personal trainingssessie boeken bij mac SportsClub. Deze training vindt buiten plaats. Je traint met maximaal één ander lid. Vanzelfsprekend worden de RIVM-richtlijnen strikt nageleefd. Kleedkamers zijn dus gesloten en je moet altijd anderhalve meter afstand van anderen houden. De gebruikte materialen worden na elke sessie schoongemaakt.

Nog geen lid?
Ook niet-leden zijn van harte welkom om tijdens de lockdown bij mac personal training te volgen. Voor slechts € 49,50 per vier weken heb je het speciale Lockdown-abonnement. Daarmee heb je bovendien toegang tot al onze (live) online lessen (Athletic & Yoga). Als tijdens de abonnementsperiode binnen sporten weer toegestaan zijn, dan krijg je voor de betreffende periode uiteraard toegang tot onze indoorfaciliteiten. Het Lockdown-abonnement is maandelijks opzegbaar. Mail naar info@macmaastricht.nl voor meer informatie en aanmelding!