Wat gaat er allemaal veranderen bij mac?

Wat gaat er allemaal veranderen bij mac?

De zomervakantie is bijna voorbij: het nieuwe schooljaar staat op het punt van beginnen en veel bedrijven draaien alweer op volle kracht. Ook mac laat de zomerperiode binnenkort achter zich. Het belangrijkste: we breiden het aantal lessen vanaf maandag 2 september flink uit. Wat nog meer verandert? Alvast een inkijkje!

1. Bodybalance is een van de populairste lessen onder leden van onze Body & Mind. Al per direct is deze les óók voor leden met een mac SportsClub Athletic membership toegankelijk. Bovendien worden de lessen Bodybalance vanaf 2 september gegeven op onze locatie aan de Brusselsestraat 74A.

2. De Anti-gravity workshop tijdens de Internationale Dag van de Yoga leverde veel enthousiaste reacties op. Daarom voegen we deze les vanaf 2 september toe aan het Body & Mind rooster! Elke dinsdagavond is er Anti-Gravity en elke donderdagavond Anti-gravity Restorative (meer gericht op relaxen)!

3. In de ochtenduren en het weekend hadden we Bodytraining al geregeld op het programma staan. Daar komen doordeweeks twee lessen in de avonduren bij! Vanaf 2 september doe je maandag- en woensdagavond met Shanice een combinatie Bodytraining/Strong by Zumba.

4. Small Group Training komt elke werkdag minimaal één keer op het rooster. Elke maandag en vrijdag start deze les vanaf 2 september om 12.15 uur. Deze Small Group Trainingen vervangen Fitness Challenge.

5. Wie raakt tijdens een les Bodyattack niet betoverd door het aanstekelijke enthousiasme van instructeur Bartjan? Goed nieuws: vanaf 2 september geeft Bartjan twee keer per week Bodyattack. De les komt op dinsdag- en donderdagavond op het rooster. Ben je bang dat Bodyattack voor jou te zwaar is? Probeer dan de les op donderdag eens. Dit gaat de verkorte versie van 45 minuten zijn!

6. Op 2 september verruimen we onze openingstijden. In het weekend zijn we langer geopend: van 8.30 tot 16.30 uur. Van maandag tot en met donderdag zijn we open van 8.30 uur tot 22.30 uur, op vrijdag van 8.30 uur tot 21.30 uur.

7. Het rooster van virtuele lessen gaat er eveneens anders uitzien. Binnenkort zijn ook GRIT Strength en Bodybalance virtueel te volgen. De lessen Bodypump, CXWORX en GRIT Cardio blijven ook. De exacte startdatum van het vernieuwde Virtual-rooster is nog onbekend.

Het lesrooster
Wil je weten wanneer jouw favoriete groepsles start? Kijk dan op ons lesrooster. Let op! Het rooster kan soms wijzigen! We raden je aan de site geregeld te checken!