We zijn weer (deels) open!

We zijn weer (deels) open!

We zijn (gedeeltelijk) open! Ja, je leest het goed. Je kan echt weer komen sporten bij mac SportsClub. Het beste nieuws: je mag zelfs meermalen per week komen!

Buitengym

Het was sinds kort al mogelijk om met deze beschikbare materialen te sporten in onze mini-gym in onze tent. Vanaf nu is er een tweede locatie om vrij te trainen: de tuin van de yogastudio. In tegenstelling tot in de tent vind je hier alleen barbells, steps, allerlei soorten (zware) gewichten voor krachttraining en er staat een bankje. Alleen in de tent zijn ook bokszakken, een roeimachine en het biceps-apparaat aanwezig. Liefhebbers van Spinning komen eveneens aan hun trekken. Er staan tijdens de openingsuren twee Spinning-fietsen rond ons pand. Neem je eigen device mee, stream online een Spinning-les of zet muziek aan en creëer je eigen training.

Sportleden mogen tweemaal per week in de tent of yogatuin trainen en/of spinnen. Heb je jouw twee sessies al achter de rug en wil je nogmaals komen? Check het rooster! Als je ziet dat er een plekje is voor een training die binnen enkele uren start, bel ons dan even. Wie weet wat er dan mogelijk is! Bovendien mogen alle sportleden wekelijks meedoen aan een personal training sessie (Strength & Cardio of HIT Box-Kick).