Word VIP bij mac SportsClub!

Word VIP bij mac SportsClub!

Wil je wekelijks één personal training onder leiding van onze gecertificeerde instructeurs, onbeperkt toegang tot de gym, onbeperkte deelname aan de groepslessen (Athletic en in de Body & Mind studio) en wekelijks voedingsadvies? Dan is mac VIP écht iets voor jou! Voor 249 euro per maand heb je ons meest uitgebreide abonnement en mag jij je met recht onze VIP noemen!

Voor onze gediplomeerde personal trainers staat het realiseren van jouw persoonlijke doelen altijd voorop! Tijdens de individuele sessies werk je altijd aan het verbeteren van je kracht en je conditie. Elke personal training bij mac is inspirerend, vernieuwend en uitdagend. Voordat we intensief met je aan de slag gaan, doen we een uitgebreide meting van je lichaam. Zo weten we snel waar jouw ‘winst’ te behalen is. Ook bespreken we jouw persoonlijke doelstellingen. Op basis van onze jarenlange ervaring stellen we vervolgens een plan op hoe deze doelen het beste met personal training zijn te bereiken.

Meedoen aan alle groepslessen
Met het mac VIP-abonnement doe je bovendien naar hartenlust mee aan al onze Athletic groepslessen en alle lessen in de Body & Mind studio. Natuurlijk is het ook mogelijk om in onze uitgebreide fitness aan de slag te gaan. Na afloop van alle inspanningen kan je uiteraard heerlijk bijkomen in de sauna.

Wil je meer weten over mac VIP of direct een afspraak inplannen? Stuur een email naar info@macmaastricht.nl, bel naar 043 325 81 79 of kom langs!