Workshop ‘Zelfvertrouwen vergroten’ op zondag 22 november bij mac Yoga

Workshop ‘Zelfvertrouwen vergroten’ op zondag 22 november bij mac Yoga

mac Yoga organiseert op zondag 22 november de workshop ‘Zelfvertrouwen vergroten’. Het klinkt misschien wat onwaarschijnlijk, maar dat kan tijdens je slaap! Onze docent Floor neemt je van 11.00 uur tot 13.00 uur mee in een speciale Yoga Nidra-sessie, waarin het enige dat je hoeft te doen is liggen en luisteren naar haar stem. Gedurende de workshop zak je steeds dieper weg, waardoor je heerlijk kan ontspannen. Aanmelden voor de workshop kan door een mail te sturen naar daniella@macmaastricht.nl of langs te komen bij één van onze balies. Deelname kost 20 euro voor mac-leden en 30 euro voor niet-leden.

Wat ga je tijdens de workshop allemaal doen? Met Floor ga je jezelf leren manifesteren en intenties in te zetten, doe je ademhalingsoefeningen, gebruik je visualisatietechnieken, en je doet zelf-hypnose en priming. En waarschijnlijk het allerbelangrijkste: je ervaart een diepe ontspanning!

Terug bij jezelf
Floor Dehing-Schmeitz is gespecialiseerd in het vertalen van eeuwenoude wijsheid naar de moderne wereld van nu. Toen zij moeder werd, veranderde haar leven. De grootste uitdaging: hoe vind ik als werkende moeder balans? Hoe ben ik een goede moeder, partner, manager, maar tegelijk ook mezelf? Er volgde een zoektocht die uiteindelijk bijna 4 jaar duurde. De eerste keer dat ze Yoga Nidra ontdekte, gebeurde er iets. Het voelde als magie. Helaas was inmiddels alle stress van de afgelopen jaren eruit gekomen. Ze bleek een postnatale angststoornis te hebben en een overprikkeld systeem. Ze hing haar veelbelovende carrière in het bedrijfsleven aan de wilgen. Door Yoga Nidra kwam ze stapje voor stapje terug bij zichzelf. Dat lijkt simpel, maar dat was het natuurlijk niet.

 

​Diepe kracht in iedereen

Haar filosofie is dat er een diepe kracht in ons allemaal schuilt: we wankelen alleen vaak door stress, te drukke agenda’s, onzekerheid, oude patronen en onze eigenlijke, innerlijke criticus. Die noemt ze ook wel de schreeuwlelijk. Ze ging hier allemaal mee aan de slag en leerde weer in het licht te stappen. Nu is het haar passie om mensen te begeleiden in soortgelijke processen. Floor werkt vanuit het onderbewuste, omdat ze gelooft dat daar onze echte kracht zit.

 

Jouw verhaal

Floor is gecertificeerd Yoga Nidra teacher. Tevens is ze optimal performance trainer, waarbij ze mensen leert om met hun hart resultaten te halen.  Daarnaast heeft ze verschillende cursussen gevolgd bij o.a. Kamini Desai, Ziva Meditation for performance, Mind5 Optimal Performance Training, Yogaplace therapeutische adjustment training en energiecoach Jeffrey Allen. Floor is down-to-earth en open. Vroeger wilde ze journalist worden en ze houdt nog steeds van verhalen vertellen. Haar stem wordt door haar studenten als ‘erg bijzonder’ ervaren. Ze zal jou ook stimuleren om jouw eigen verhaal te omarmen.