Yin Yoga-les weer in studio van mac Yoga

Yin Yoga-les weer in studio van mac Yoga

De Yin Yoga-lessen zijn vanaf zaterdag 30 mei weer in onze mac Yoga studio! De les van zaterdag start om 10 uur in de ochtend. Er zijn ook lessen op dinsdag en woensdag, beide om 19.30 uur. Aanmelden voor de lessen kan altijd exact 24 uur van tevoren via onze website of de app. Als extra service blijven de Yin Yogalessen óók te volgen via Skype. Dus leden kunnen meedoen in de zaal of via de webcam. Wil je meedoen via Skype? Stuur dan een mail naar saskia@macmaastricht.nl. Zowel in de zaal als via Skype zijn elk tien leden welkom!

Voor de lessen in onze studio hanteren we enkele strikte regels:

– In een les in de mac Yoga studio kunnen maximaal 10 leden tegelijkertijd aanwezig zijn.
– Leden van mac Yoga mogen maximaal tien minuten voor aanvang van hun les (niet eerder!) aanwezig zijn. Zij zoeken direct bij binnenkomst hun plekje in de zaal op.
– Leden die binnenkomen, lopen rechts langs de balie de zaal in.
– Na afloop van de les dienen leden zo snel mogelijk mac Yoga te verlaten. Er is helaas geen moment meer om thee te drinken.
– Het verlaten van de yogazaal gebeurt via de – vanuit de zaal geziene – rechterkant.
– Leden die te laat voor hun les arriveren, krijgen geen toegang meer.
– In zaal van mac Yoga zijn markeringen op de vloer geplaatst, waar leden hun meegebrachte matje plaatsen. Kies bij binnenkomst voor de verst gelegen vrije plek in de zaal.
– De kleedkamers en toiletten blijven gesloten! Tassen, jassen en kleine spullen van waarde (telefoon en portemonnee) worden opgeborgen in de kast achterin de yogazaal.
– Het meenemen van een eigen yogamat is verplicht. Leden kunnen geen mat of materialen (props) meer lenen.