Easy Flow

Easy Flow

Easy flow yoga, ook wel bekend als zachte flow yoga, is een stijl van yoga die elementen combineert van zowel Hatha yoga als Vinyasa yoga. Het is ontworpen om een zachtere en toegankelijkere benadering van yogabeoefening te bieden, waardoor het geschikt is voor beginners, mensen met fysieke beperkingen of mensen die op zoek zijn naar een langzamer tempo.

Bij easy flow yoga ligt de nadruk op zachte beweging en het verbinden van ademhaling met beweging. De opeenvolging van houdingen verloopt doorgaans langzamer en bewuster, waardoor beoefenaars gemakkelijk en mindful kunnen bewegen. De overgangen tussen de houdingen verlopen soepel en vloeiend, waardoor er een gevoel van flow en harmonie in de beoefening ontstaat.

Deze yogastijl legt de nadruk op een goede lichaamshouding en biedt aanpassingen om verschillende lichaamstypes en capaciteiten tegemoet te komen. Het moedigt beoefenaars aan om naar hun lichaam te luisteren, hun persoonlijke grenzen te respecteren en een balans te vinden tussen inspanning en ontspanning.

Easy flow yoga biedt verschillende voordelen, waaronder verbeterde flexibiliteit, toegenomen kracht, stressvermindering en een beter lichaamsbewustzijn. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de houding, balans en algeheel welzijn.

Intensiteit:
2/5

Duur: 60

Min

Live | Online
Whatsapp
Mac Deal

Elke maand hebben wij een nieuwe deal speciaal voor jou. Bekijk snel wat we deze maand te bieden hebben!